Noord-Ierland Gb

In Noord-Ierland refereert loopbaanondersteuning naar diensten die bedoeld zijn om mensen van alle leeftijden te ondersteunen op elk moment in hun leven om keuzes rondom onderwijs, training of beroep te maken en om hun loopbaan te managen.

Laatst bijgewerkt: december 2023

TERUG NAAR LANDKAART
Landen Wit Nie

Aanbod

Iconen Service
NAAR DE THEMAPAGINA AANBOD

Arbeidsmarktinformatie

In 2015 startte het Departement voor Economie (Department for Economy) en de Ulster University Economic Policy met het bouwen van een skills-barometer model om toekomstige skills behoeften per niveau, sector en onderwerp te bouwen. Skills Barometer rapporten zijn gepubliceerd in 2015, 2017 en 2019.

NAAR DE THEMAPAGINA ARBEIDSMARKTINFORMATIE

Icoon Arbeidsmarktinformatie

Beleid & Organisatie

Iconen Governance

In maart 2016 kwam de strategie voor loopbaanonderwijs en loopbaanondersteuning uit (Preparing for Success 2015-20). Deze strategie is onderling overeengekomen tussen het Departement voor Economie (Department for Economy) en het Departement voor Onderwijs (Department of Education).

NAAR DE THEMAPAGINA BELEID & ORGANISATIE

Financiering

NAAR DE THEMAPAGINA FINANCIERING

Iconen Funding

Instrumenten & Tools

Icoon Instrumenten En Tools
NAAR DE THEMAPAGINA INSTRUMENTEN & TOOLS

Kwaliteit

Onderdeel van de strategie voor loopbaanonderwijs en loopbaanondersteuning uit (Preparing for Success 2015-20) is de ontwikkeling van een kwaliteitszekerheidsraamwerk met een systeem om hoofdpunten van loopbaanonderwijs en loopbaanondersteuning te monitoren.

De Northern Ireland Careers Service gebruikt op dit moment een internationaal erkende matrix standaard om de kwaliteit te beoordelen.

Loopbaanonderwijs wordt ook extern beoordeeld door de Education and Training Inspectorate als onderdeel de onderwijsinspectie.

NAAR DE THEMAPAGINA KWALITEIT

Icoon Kwaliteit

Onderzoek & Innovatie

Icoon Onderzoek En Innovatie
NAAR DE THEMAPAGINA ONDERZOEK & INNOVATIE

Professionalisering

NAAR DE THEMAPAGINA PROFESSIONALISERING

Icoon Professionalisering

Technologie

Iconen Ict

Zie ‘Arbeidsmarktinformatie’ en ‘Instrumenten & Tools’ voor meer informatie over verschillende digitale portalen.

NAAR DE THEMAPAGINA TECHNOLOGIE

Toegankelijkheid

De Northern Ireland Career Service binnen het Departement voor Economie (Department for Economy) biedt loopbaanbegeleiding aan mensen van alle leeftijden om werkgelegenheid, onderwijs en trainingskansen te promoten. Loopbaanprofessionals werken door heel Noord-Ierland vanuit arbeidsbureaus, uitkeringsinstanties en zelfstandige arbeidsbureaus. Je kunt de career service bereiken via telefoon, email of webchat.

NAAR DE THEMAPAGINA TOEGANKELIJKHEID

Icoon Toegankelijkheid